luni, 28 ianuarie 2008

Fantomele internetului .ro

Azi in jur de ora 5 primesc un link de la colegii de la marketing " bai uite ce trafic au astia?!".
Cine, ce , cum , unde, dau si ma uit... pe locul 9 azi in trafic la categoria comert electronic, trona un site nou nout ( asa de nou ca este inca in constructie) pe nume buyfast.ro.
Ca a ajuns un magazin le acel loc nu ar fi iesit din comun dar acesta petrecandu-se practic peste noapte si siteul fiind inca in constructie ceva clar nu este ok.
Desigur sunt doar cateva variante:
1. ca ar fi cumparat acea pozitie, dar asta ar fi deplasat pentru ca lumea urmareste ce se intampla acolo si ca te ridici de pe 500 de 200 este cum este ,dar sa fii direct in primele 10...bate la ochi
Asta doar in cazul in care in spatele magazinului nu sta un maestru ai loviturilor de imagine, si ca pe modelul Hustler, sa isi inceapa cariera cu un scandal, astfel aflandu-se de numele lui mult mai mult decat daca ar fi cumparat reclama;
2. S-a produs o eroare.

In amandoua cazurile cei de la netBridge nu au scuza, unu ca nu se sesizeaza nimeni cand se produc asemenea erori, doi ca fac comert cu locurile din trafic.
Sunt curios daca domnul Siminel Andrei, General Manager al New Century Holding Advisors, are idee de micile jumbuslucuri ce i se petrec in "curte".

Cat despre "magazinul " in cauza... macar schimbati grafica daca sunteti hotarati sa ajungeti intre primele 4 magazine online din tara... de restul nu mai are rost sa discutam.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare George,
Mai este o varianta, pe care nu ai luat-o in calcul, si anume ca asa-zisul site (nu poate fi numit magazin online) sa fi cumparat trafic, exista o multime de site-uri dubioase care vand trafic pe bani frumosi. Oricum este impardonabil gestul celor de la Netbridge (Trafic.ro) de a nu se sesiza....macar "sapi" si tu putin cand vezi o asemenea ascensiune la un asemenea site .....

Anonim spunea...

Hai domn` Jorj, fii mai bland, erori se produc intotdeauna, mici scapari etc. Nu asa ziceai tu ieri?
p.s. Vad ca baietii de la Netbridge s-au sesizat
p.p.s Schiurile sunt inca in picioare ;)