marți, 24 iunie 2008

Leapsa - 3 melodii care mi-au schimbat viata

Asa, in plina vara, cu o proaspata familie langa mine si cu planuri multe pentru viitor, am inceput sa ma gandesc la tot ce am trait pana acum si la ce voi face, cum ma voi descurca in postura de tata si ce educatie ii voi da Anei.
In tot noianul asta de ganduri, mi-am dat seama ca multe din momentele importante ale dezvoltarii mele le pot lega de niste melodii.
Evident lista este lunga.. foarte lunga, asa ca ma voi rezuma doar la trei. Nu ma intrebati de ce am ales trei si nici cum am facut acesta selectie.
Astfel, as vrea sa lansez acest post sub forma unui joc de leapsa pentru a vedea ce melodii v-au marcat pe voi in viata.
Cei nominalizati de mine sunt: Sorin, Andrei Micu, Ktrink, Alex Nicolescu si Andreea Oncescu.

Metallica - The Unforgiven

Sepultura - The Hunt

Therion - The Beauty in Black

luni, 23 iunie 2008

Conflict intre generatii?

Am vazut filmul pe blog la Infern Psihic.
In cazul cununiei mele de peste o saptamana nu se aplica cele din film, dar intr-un fel m-am regasit in personajul mirelui...
Voi ce parere aveti?


Internetul si copiii


Internetul a fost inventat pentru ca libertatea de exprimare , de informare sa devina reala. Tipul si spatiul au cu totul alte valente pe internet si nu exista limita de varsta sau de alta natura pentru a putea intra si rasfoi ce iti trece prin cap.
S-a dovedit ca au un succes fantastic siturile unde se sheruiesc poze , se dau comenturi... gen Hi5. Este ceva rau la acest tip de site? Nu , nici pe departe dar toata lumea avand acces la ele (doar suntem pe internet) au ajuns sa fie populate de fiinte cel putin dubioase.
Reactia normala sunt siteuri gen cocalari.com sau pitzipoanca.org care satirizeaza valorile promovate de o parte dintre cei ce isi posteza fotografiile.
Acum discutii pe tema manelistilor care se chinuie sa epateze pe Hi5 nu isi au rostul, dar, pe cele doua siteuri de mai sus au aparut un set de fotografii care ar trebuii sa reprezinte un adevarat semnal de alarma.
Mai exact copii, baieti si fete, sub 11 - 12 ani care isi posteaza poze care nu au nici o legatura cu varsta si preocuparile normale ale unor copii, baietei care beau bere in baie, fete ale caror poze presuoun ca fac deliciul pedofililor, si toate acestea nu ca ar fi fost fortati dar asa considera ca sunt "pe trend".

In presa reactia a fost taman pe dos de cum ma asteptam. Au inceput sa acuze siteurie de promovare a deviatiilor sexuale si nici pe departe sa semnaleze jegul in care a ajuns educatia parentala din Romania.
Concluzie la acest articol nu am, nu stiu ce as putea sa spun, ca suntem in cacat mie imi este foarte clar, daca o sa si iesim.. imposibil nu este, dar cu cine??? Singurul lucru pe care il sper este acela ca majoritatea parintiilor sa isi supravegheze copiii, ca parintii nu au uitat sa fie parinti si ca se vor acupa de educatia copiilor mai atent decat acum.

"Romania-tara mea” la final

Seara trecuta a avut loc extragerea castigatoriilor la concursul lui Sorin, Romania-tara mea”.
Extragerea a fost facuta Live de catre Blogatu'.
Ca membru al juriului, ii felicit pe castigatori si ne vom revedea sper si la alte concursuri.

Iata si castigatorii:
Premiul special: banner 125 x 125 - Dragos
Locul 6: un review - Powerpuff boy
Locul 5,4: banner 125 x 125 - Icey, Tudor
Locul 3: card SD 1 GB - andreeaOncik
Locul 2: camera web piciorus - Silvest
Locul 1: kitt office - Reggina