sâmbătă, 14 iunie 2008

Acord Google - Yahoo pentru publicitate


Cele doua companii au semnat un acord in ceea ce priveste folosirea tehnologiei de publicitate a Yahoo de catre Google.
Contractul va produce 800 de milioane de dolari, spune Yahoo.
Intelegerea s-a incheiat dupa ce Yahoo nu a reusit sa primeasca o noua oferta din partea Microsoft.
Pana la implementarea efectiva, acordul este studiat de catre Departamentul de Justitie american si de catre comisia anti-monopol de la Washington.
Sursa Hotnews.

luni, 9 iunie 2008

PSD si PNL au legat 4 ani de cardasie


Dupa ultimile alegeri este clar ce partide au strapuns clasa politica, fiind singurele care chiar conteaza:PSD, PNL si PD-L.
Tot citind presa online, via Hotnews.ro , aflu ca PSD si PNL, in 11 judete din tara, au inceput o colaborare, posibil fructuoasa pentru ei.
Prin diferite acorduri politice, migrari intre partide sau alte colaborari, cele doua grupari politice pleca "de manuta" sa infrunte incercarile ce vor urma.

Nu ar fi nimic iesit din comun daca cele doua partide nu ar fi , cel putin teoretic atat de diferite ideologic.
Cred ca suntem una dintre foarte putinele tari in care ideologia politica practic nu exista , platformele politice nu exista, toate actiuniile clasei politice avand ca resort profund un capital de imagine, caduc si atingerea unor interese personale sau de grup.

Aici si aici gasiti ce declara fiecare partid privitor la principiile politice ce le calauzesc, daca voua vi se pare ca se impaca cele doua doctrine sa imi spuneti si mie, eu unul astept ca dupa toate astea PNL, sa fie primul partid liberal, din istoria politica a planetei, acceptat in internationala socialista.