sâmbătă, 7 iunie 2008

DOMO vinde "gratis" televizoare!?


Campania din acesta perioada a magazinului DOMO suna cam asa: "Cumpara acum un tv lcd si daca echipa Romaniei trece de semifinale, la EURO 2008 iti dam banii inapoi pe el".
Cand am auzit la radio prima data spotul chiar ma prinsese si cum in trafic se cam statea, ma gandeam ca ar fi bine daca as incepe sa le consult oferta, poate imi iau televizor... LCD :D.
Trebuie sa anunt ca sunt total paralel cu fotbalul, nu joc, nu ma uit decat foarte rar la meciuri, nu stiu cine unde joaca si nici cand sunt meciurile, doar la campionatelemindiale si europene , daca joaca romania, ma uit, dar fara sa inteleg prea multe despre "subtilitatile" tehnico-tactice.
Dar cum miza era cam mare (financiar vorbind), am inceput sa ma intersesz ce sanse ar fi sa si beneficiez de returnarea contravalorii televizorului pe care il doream... pai sansele erau spre zero barat.
Desigur am analizat problema cu persoane ce se pricep la acest sport (interesant este ca toata lumea , pe langa mine, se priecepe.. de ce nu s-a lipit si de mine ceva, nu stiu...).

Acum nu pot decat sa le doresc succes tricolorilor, dar nu imi mai iau televizor de la DOMO, cel putin in acesta campanie promotionala. Ce ma intreb este daca cineva a luat de buna promotia asta si chiar spera sa isi ia banii inapoi?

marți, 3 iunie 2008

Sandero - intre 6900 si 9000 de euro


Gata, s-a lansat! Mult asteptatul produs al fabricilor Dacia, Sandero a fost lansata marti seara.
"Cea mai scumpa versiune de echipare a lui Sandero, Prestige, dispune de motorul 1,6 litri, 90 cp si la pretul de 9850 de euro are jante din aluminiu, volan si maneta-schimbator de viteza imbracate in piele, geamuri electrice spate si radio-cd cu mp3.In prezent disponibil doar cu motorizarea pe benzina de 1.4 si 1.6 litri.
Versiunea de baza, cea mai ieftina, este echipata cu motor de 1.4 litri, 75 cp si dispune de airbag sofer, ABS si AFU (asistenta la franare de urgenta."
Sursa Hotnews.

Masina poate fi comandata incepand cu 4 iunie 2008.

Un banc

Din ciclul trimite la 10 persoane in 5 minute va prezentam: "De necrezut dar adevarat!!!!" Scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul, apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!... P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!" Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, da-ti cu tastatura in gura de 20 de ori

Striptease... la metrou

Daca nu mai circul cu metroul se pare ca am pierdut distractia:))

Acum ma gandesc daca nu este o manevra a metrorex pentru a castiga mai multi calatori..barbati.

duminică, 1 iunie 2008

Blaga si Oprescu in turul doi


Urnele s-au inchis,,lumea nu s-a prea inghesuit la vot dar cei care au fost se pare ca nu au dormit in cabinele de votare.

Iata cum sta Bucurestiul pe sectoare:

sector 1
Andrei Chiliman - 38,6% Răzvan Murgeanu - 35,5%; va exista turul doi
sector 2
Neculai Onţanu - 52,8% Dan Cezar Ionescu - 22,1%; Neculai Onţanu castiga din primul tur sector 3
Liviu Negoiţă. - 75,2% Doru Giugula - 10,2%; Liviu Negoiţă castiga din primul tur sector 4
Cristian Popescu Piedone - 35,8% Radu Silaghi 28,0%; va exista turul doi sector 5
Marian Vanghelie - 41,5% Sebastian Bodu 22,5%; Marian Vanghelie castiga din primul tur sector 6
Cristian Poteraş - 34,2% Dan Darabont - 31,1%; va exista turul doi

La primaria capitalei lupta este foarte stransa.
Cei doi candidati ce se vor confrunta in turul doi sunt Blaga – 31,5%, Oprescu – 30,5%.

Se pare ca aranjarea scoaterii lui Sorin Oprescu din PSD a avut efecetul dorit, domnul Iliescu fiind in continuare un fpolitician foarte abil si activ.

Pentru Consiliul Local al Municipiului Bucureşti, PD-L a obţinut – 36,5%, urmat de PSD cu 25,7 % şi PNL cu 15,5%.

Cam astea ar fi datele preliminare rezultatele finale dupa incheierea numaratorii si centralizarii datelor.
Un singur sfat, rugaminte, pentru cei ce vor vota in turul doi, nu mai alegeti primarul general dintr-un partid si primarul general din altul, ne sabotam singuri , este cel mai clar si simplu exemplu de folosire defectuoasa a teslei.

EMO test

M-a distrat testul vazut la Sorin asa ca am intrat si mi l-am facut si eu.
Ce inseamna ani de zile de Gothic Metal :D

Esti 24% Emo.


Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat...