sâmbătă, 9 august 2008

Noi fite sau tulburari psihice: urechi de elf si tatuaje in relief?


"Rasfoind" articolelel de pe ziare.com imi picara ochii pe un articol ce are catema noile chichite in materie de chirurgie estetica ale unui doctor,evident, din USA.
Am aflat ce acum sunt la moda "urechide de elf" iar ca deja banalele tatuaje au atins un nou nivel, oamenii "in trend" facandu-si tatuaje in relief.
Referitor la "urechile de elf" acestea implica taierea unei parti din ureche, astfel el devenind ascutite si departarea lor de cap. Procedura este ireversibila dar dupa spusele excentricului doctor ( excentric a se citi ciudat) " interventia contribuie la perfectionarea auzului si imbunatateste experienta muzicii".
Banalul tatuaj este complet demodat acum ce iti poti dori maimult ca un "basorelief" sa iti apara direct pe umar... sau alta parte a corpului.
Cum se face? Pai foarte simplu sub pilea vopsita se introduc bile de rulmet (la noi in penitenciare se face de mult asta, chiar daca nu sub tatuaje ci prin alte parti). Astfel te poti alege cu o super fita de desen in relief sau, dupa caz, cu o infectie de toata frumuseata , in majoritatea cazurilor acestea fiind respinse de organism.
Daca doriti sa cititi tot articolul, uite aici.

Niciun comentariu: