marți, 1 aprilie 2008

iPhone, x800, magazine online si altele

Ultimele doua saptamani au fost active in .ro.
Cel mai mare magazin online din Romania a lansat emag tv.
Initiativa este inedita la magazinele online de la noi , cu toate ca prezentari video pentru piata de IT facea de destul timp Smart Buy.
Marketonline lanseaza in exclusivitate BenQ X800, comunicate de presa, prezentari, printre care si una video (evident, lumea a asociat acesta prezentare cu emag tv, cautand similitudini; bine ar fi sa nu se mai pripeasca si sa caute informatii pana sa afirme ceva).
Exclusivitate o fi, dar cred ca este o problema romaneasca, daca are unul ceva, altul, chiar daca doar de ochii lumii, sa zica ca are si el. Asadar, un alt magazin online, e-price, prezinta in oferta sa acelasi X800, ca fiind in stoc. Daca nu le produc chiar ei, va garantez ca nu au.
iPhone este un subiect de care sincer m-am acrit, dar nu pot sa nu observ ca unul dintre magazinele ce sustineau emag-ul in "lupta" cu cei ce vand "imoral" iPhone, acum il afiseaza in oferta, promovandu-l in newsletter si uitand cu totul de declaratiile anterioare. Altfel, de ceva timp PC Garage vinde iPhone, "imoral". Momentan, doar emag.ro mai ramane aparatorul moralitatii in comertul online, necomercialiazand fara acordul Apple acest telefon.

Dupa cum spunea un prieten, "Traim in Romania si asta ne oboseste".

4 comentarii:

Unknown spunea...

Nenea Jorj, cam tarziu. Eu am 4 articole despre X800 si 2 despre TV-ul online:)

George Chiriacescu spunea...

mai ai scris, asa e, dar blogul meu nu vreau sa il fac ziar, asa ca stirile si comenturile nu tin sa fie la zi:D

*kid* spunea...

Jorj....allways in my heart dar...mai au si altii in afara de market x 800 :D:D:D

George Chiriacescu spunea...

@kid este posibil, exista si alte canale dacat cele oficiale, de import pentru situatia de mai sus informatiile erau corecte cel putin pana ieri acum.. cine mai stie.
oricum nu am sa fac comenzi sa vad daca sunt cu adevarat, eu personal raman fan Canon si Nikon si nu aparate compacte ci DSLR