joi, 27 martie 2008

Traficul in Bucuresti - un apel la bun simt

Nu o sa repet si aici ca traficul in Bucuresti este sugrumat, ar fi de prisos.
Azi vreau sa fac un apel de bun simt la soferii care citesc acest blog.
De ce spun bun simt? A respecta regulile de circulatie este obligatoriu din punct de vedere legal, dar cand nu mai este loc de "crosetarea " trafcului, incalcarea regulilor de circulatie este nesimtire pe fata.
Orice incalcare a liniilor de tramvai, orice intoarcere de pe banda 1 pe banda 3 chiar la semafor , sau pur si simplu bagatul in fata altora, sub diferite scuze, ca se grabea, ca aprimit telefon si trebuia sa intoarca, ca era nervos sau pentru ca restul sunt prosti si doar el este destept, este mitocanie, nesimtire.
Evident nimanui nu ii place sa stea in inchesuiala si majoritatea se grabesc, ce nu inteleg eu este de ce nu isi dau seama ca asa de fapt incurca mai rau traficul, nerezolvand nimic, decat sa isi toceasca nervii sa loveasca masiniile si mai nou, sa se impuste cu alti participanti la trafic.

Traim intr-un oras plin de neamuri proaste.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Ai mare dreptate. O parte din soferi se cred stapani ai soselelor. Oare le-a luat mama lor sosea si nu stim noi? Eu zic ca e bine sa ne respectam pe noi insine...ca sa putem respecta pe ceilalti.