luni, 24 martie 2008

Romania in vizorul marilor investitori online

Pe data de 19 MArtie 2006, la Bruxelles a avut loc conferinta Plugg 2008.
Intre discutiile avute cu acesta ocazie, s-a pronutat si numele Romaniei, acesta fiind considerata drept interesanta de catre investitorii din zona online.
Yuntaa este una din companiile ce si-a manifestat deschis interesul de a intra pe piata din Romania.
"„Incepem in Belgia, apoi mergem incet spre Olanda, Germania, Franta, Italia, Spania, Portugalia. Apoi tintim spre Romania, Croatia, Cehia, Rusia. Vom traduce website-ul in aceste limbi si vrem sa avem o prezenta locala in tara voastra si in celelalte”, a spus Jan Lambrechts, fondatorul companiei."
Conform [rezentarii facute de catre siteul sursa "Yuntaa este un serviciu de stocare online a fisierelor si de administrare a activitatilor zilnice online. Cu un cont gratuit la Yuntaa, poti face tot ceea ce faci pe un calculator care ruleaza pe un sistem de operare cum ar fi Windows"
Sursa Euractiv.ro.

In acest moment , la noi, cel mai mare investtitor online, ca si forta financiara nu ca valoare a investitiei, este grupul NCH, acesta detinand compania Netbridge Development aka. trafic.ro.
Astept sa vad cand vor veni in Romania si investitori ca Amazon.com, Yahoo sau Google.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Speram ....vom vedea cine vine si care mai are curajul

Anonim spunea...

Asta este unul din putinele motive de lauda pe care-l putem avea la adresa tarii noastre. Daca nu am fi asezati bine pe aceasta harta a Europei, sigur multi ne-ar ocoli. Ce este mai prost se refera la faptul ca nu stim sa atragem si mai multi investitori, tocmai din cauza legilor idioate ale idiotilor care ne guverneaza.