luni, 24 decembrie 2007

Ajun de Craciun la servici

Salutare tie cititorule, un ajun fericit nu?
Da sau nu acum depinde cum vezi situatia, daca stand la birou si vazand unde este marfa x, cand s-a livrat y, suna clientul z sa vezi daca este multumit de produse, ti se pare ca esti si tu un pic Mos Craciun... da e bine, dar daca te gandesti ca in loc sa te duci si tu la randul tau la cumparaturi de cadouri (mai am unul de luat si eu pentru iubita mea, sper sa mai apuc alfel si in ziua de Craciun tot la birou o sa vin) stai la munca, poti fi sigur ca nu este placut.
Daca ma plang? Sincer nu, de destui ani stau in ajun de Craciun sau Revelion la servici veghind asupra satisfactiei clientiilor.
Daca este liber, doar este 24 DEC.?? Pai cum sa fie: lumea suna, trimite mailuri, vine la sediu, ameninta ca se va duce la concurenta , dar in final cumpara. Cumpara orice, oricat necontand de unde sunt (Andreea imi spunea de dimineatza ca un client din Focsani a zis ca vine el repede la noi la sediu sa isi ia un telefon, daca nu putem livra in tara :@)

Deci toate sunt bine si in paramenti, de povestit as mai povesti dar trebuie sa ma duc sa vad cum decurge treaba in depozit.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Se mai intampla. Si eu tot la serviciu am facut ajunul. Dar sa nu ne plangem. Sunt foarte multi care au lucrat si in ziele de Craciun