vineri, 21 martie 2008

Primarii si cabinele de sex din Bucuresti

Via Andrei Vizitiu, am citi despre o noua idee venita edililor din Bucuresti - cabine pentru sex in parcuri.

Am citit, acum scriu si tot nu imi revin.
Mai fratilor cat de imbecil sa fi si sa te gandesti ca asa rezolvi problemele tineretului referitoare la sex sau ale igienei... sau ori ce alta justificare or mai aduce.
Pai domnilor consilieri, directori sau ce sunteti perin primarii, daca vreti sa nu mai fie probleme cu tinerii ce faca sex in parcuri introduseti ore de sexologie in scoala, sa pricepa si ala de 16, 17 ani ca nu ii pui fusta in cap femeii chiar cand iti vine si ca iesitul la monta in parc este ok doar pentru caini.
Iar daca vreti sa faceti ceva pentru Bucuresti: faceti curat, spalati strazile, astupati gropile (dar nu cu nisip), constrangeti ca firmele de constructii, ce au desfundat orasul asta, sa isi respectele termenele de executie ( apropos de asta, daca cineva crede la statia de metrou de la Bucur Obor va fi inchisa doar doua luni sa mi-l aratati si mie) si mai lasati tampeniile.
Da acum tot eu ma gandesc, Bucurestiul se vrea a fioras European , iar nu de mult la Amsterdam , consiliul a aprobat ca in nu stiu ce parc central, sa fie legal sexul in spatiul public ( aer liber si sex , ce iti poti dori mai mult) si poate daia , dar de, noi mai pudici .. cu cabine.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Numai idei proaste au astia. Oare ce i-a determinat sa se gandeasca la asa ceva? Vor sa apare copacii s boscheti din parcuri, sau vor sa atraga publicul in zona acestor cutii si sa se faca pariuri...care face sex mai mult?