miercuri, 12 martie 2008

Summitul NATO Bucuresti 2008 - Romania sub asediu?



Anul acesta, stiti foarte bine, in perioada 2-4 Aprilie, la Bucuresti se va tine Summitul NATO.
Desigur este un eveniment si politic si militar important. Asadar, Romania se pregateste asiduu pentru a preintampina orice eventuale atentate sau manifestari de strada antiglobalizare, ce ar putea aparea.

Masurile de securitate sunt cele mai diverse: traficulaerian este restrictionat, Aeroportul International Otopeni va prelua tot traficul aerian civil, ramanad ca Aeroportul "Henri Coanda" sa preia traficul aerian ce are legatura cu summit-ul,vor exista zone in Bucuresti unde vor aparea restrictii de trafic, parcare sau pietonale, rute ocolitoare sau culoare unice.
Asta va da si mai mult peste cap traficul in Bucuresti in acea perioada , dar eu zic ca este un rau necesar si ca este important sa intram pe harta lumii cu intalniri de acest gen.

Pentru o informare completa asupra masurilor de securitate a fost lansat siteul Summit Bucharest .Tot pe acest site se vor anunta culoarele unice, restrictiile de trafic, parcare sau pietonale si rutele ocolitoare.

Numele Institutiilor implicate, ofera o imagine de ansamblu asupra seriozitatii cu care este abordata problema securitatii in timpul summit-ului:

- Ministerul Apărării
- Ministerul Internelor şi Reformei Administrative
- Serviciul de Protecţie şi Pază
- Serviciul Român de Informaţii
- Serviciul de Informaţii Externe
- Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
- Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS)

Trupele implicate se antreneaza continuu pentru ca in timpul evenimentului sa poata preintampina orice situatie neplacuta.
In acest moment, codul pentru nivelul de alerta terorista in Romania este Albastru - Precaut

La final o sa va pun la dispozitie cateva imagini de la diferitele actiuni sau antrenamente ale fortelor enumerate mai sus.

Sursa siteul ofical summitului.

marți, 11 martie 2008

Judas Priest la B'estival 2008



Anul trecut Marlin Manson si Alice Cooper au tinut capul de afis la B'estival.
In 2008 organizatorii nu coboara stacheta si ii cheama pe legendarii Judas Priest sa incante auditoriul.
Oricine este pasionat de metall sigur ii cunoaste pe cei 5 legendari care au schimbat scena rockului mondial prin muzica si show-uri.
Eu unul abia astept sa ii vad pe "Hell Patrol", performand live.
Concertul va avea loc pe data de 11 iulie - B'ESTFEST AFTERSHOCK, ne vedem acolo.

Keep on rocking!

luni, 10 martie 2008

Tehnici de negociere pentru Yahoo

Am gasit pe net un clip ce mie mi s-a parut foarte interesant.
Un timp ofera sfaturi oficialilor Yahoo de cum sa isi negocieze soarta in fata Microsoft :))
Have fun.

IT, customer service, software si casnicia

Pe Dida's blog am citit postul "Nevasta 1.0".
O sa il pun la dispozitie si voua, aici, integral. Mie mi s-a parut de milioane :)).


"CLIENTUL INTREABA:

Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita, Bebelus1.0, care ocupa mult spatiu pe hard.
In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu-i executia.
Aplicatii ca Bere-intre-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza. Uneori apare un virus - Soacra 1.0, care blocheaza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic.
Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia Duminica-de-dragoste 3.0.
Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex.: c:/Sex__sambata_dimineata.exe nu mai functioneaza deloc.
Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0 dar procesul dedezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0, mi se pare complicat, iar riscurile pt. sistem sunt mari mai ales pt. Bebelus 1.0 care chiar imi place.

Ma puteti ajuta?

Un utilizator disperat.

OPERATORUL:

Draga client,

Nemultumirea Dvs. este frecventa printre utilizatori, dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie.
Multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu este decat un program de divertisment si utilitati. Dar, in realitate, este vorba de mult mai mult de atat: Nevasta 1.0 este un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicatiile dvs. Este aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica X.0 intrucat exista sisteme virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum Nevasta 1.0, deci nu aveti nimic de castigat.
Aceeasi problema si cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani.
Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat si mai mari probleme (a se citi notita de prevenire “Pensie alimentara” si “Custodia copiilor”). Daca instalati Iubita 8.0 nu incercati sa treceti la Nevasta 2.0 pt ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta 1.0. Chiar daca exista si versiuni Nevasta 3.0 si Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialistilor si avand un pret ridicat nu le recomandam.
Daca sistemul cade, va recomandam Celibat 1.0 dar ideal este sa pastrati Nevasta 1.0 si sa invatati programul cat mai bine posibil intrucat este foarte sensibil la anumite comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare. Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea Dvs. si trebuie sa v-o asumati. Va sfatuim sa activati aplicatiile C:/Scuze/Scuze.exe.
Evitati utilizarea tastelor ESC si SUPPR care necesita ulterior C:/Scuze /flori.exe. Pentru o mai buna utilizare, va sfatuim sa cumparati si pack-ul Bijuterii 3.0, Vacante 5.1.
Optiunile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile.
Nu instalati sub nici o forma Secretara_blonda_in_fusta_mini 2.0, O_prietena 3.1. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 si pot distruge sistemul.
Functia c:/Sex__sambata_dimineata.exe se va activa odata cu c:/Colier_cu_diamante.exe."