joi, 17 ianuarie 2008

"Legat de SPAM, email-uri, hoax-uri, si alte informatii pretioase"

Liviu a publicat un post care reflecta realitatea cu care trebuie sa ma confrunt zilnic: porcariile primite prin mailuri.
Dupa ce in fiecare zi trebuie sa imi arunc ochii pe cel putin 800 de mailuri si mesaje aproape 100 sunt porkarii.
Iar cum sunt superstitios iar de porumbei am invatat sa ma feresc (stie Geany de ce:D) voi da copy/paste partial si in acest blog.

".....

Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit.
Deasemenea, acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid, din acelasi motiv.

Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat toate unei fete bolnave ( Penny Brown ), care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a 1.387.258 oara.

Nu mai am de fapt nici un ban, dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de 15.000 $ pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri…

Sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care vrea sa imparta cu mine 7 milioane $ pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament.

Nu-mi mai fac nici o problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta.

Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer, chiar daca miros ca un bivol intr-o zi fierbinte.
Va multumesc,

Am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si sa-mi pun o dorinta in cinci minute.

Datorita grijii ce mi-o purtati nu mai beau Coca-Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta.

Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina astfel incat un criminal in serie sa nu se poata urca pe banca din spate in timp ce eu alimentez.

Nu ma mai duc la targuieli in marile magazine deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.

Nu mai raspund la telefon deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica, Uganda , Singapore si Uzbekistan.

Multumita voua, nu mai pot folosi toaleta altuia decat a mea deoarece un mare paianjen maro african sta ascuns sub colac gata sa ma omoare instantaneu cu muscatura lui plasata pe fundul meu.

Si multumita importantelor voastre sfaturi,

Nici nu mai pot ridica bancnota de 50 pe care am gasit-o in parcare pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual care asteapta sub masina sa ma traga de picioare.

Daca nu trimiti acest e-mail (sau faci copy paste la postul din blog) la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau la 17.00 in dupa amiaza urmatoare iar mustele de la 12 camile iti vor infecta spatele, ceea ce va duce la cresterea unei cocoase paroase.

Stiu ca asta se va intampla deoarece de fapt i s-a intamplat o data unei rude indepartate a cosmeticianului verisoarei celui de-al doilea sot al fostei soacre a prietenului vecinului meu de palier.

Apropo… un cercetator Sud-American, a descoperit dupa studii indelungate ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate sexuala rara citesc e-mail-urile/blogurile cu mana pe mouse.

Nu te obosi s-o ridici acum…
E prea tarziu!!!"

iPhone - o poveste veche

S-a scris mult mult prea mult despre acest telefon. Toata lumea il astepta cu sufletul la gura, si pana la urma a aparut, dar ati auzit voi ca indeplinirea unei dorinte sa fie fara batai de cap? Va spun eu, nu.
A aparut dar blocat in reteaua de telefonie AT&T, oricum a fost un succes.
Urmatorul pas a fost penetratea pietei in Europa si de aici a inceput o intreaga nebunie in online-ul romanesc.
Unele companii au inceput sa il comercializeze... decodat. (si in Europa Apple isi aplica politica de a vinde produsul exclusiv printr-un operator de telefonie mobila), altele au dat comunicate in care infierau aceasta practica, ca fiind drept imorala.
Dupa ce au terminat sa se certe astfel companiile iar clientii sa isi dea cu parerea pro sau contra, fara a reusi sa se ajunga la vreo intelegere , subiectul s-a stins.
Lumea a cumparat linistita iPhone, de la magazine online, okazii.ro sau din strainatate, clientii au fost si sunt de la persoane publice, renumiti oameni de afaceri, la anonimi, la angajatii firmelor ce infierau activiatea de comercializare a aparatelor decodate(sau poate ei le folosesc in retelele americane, franceze sau engleze de telefonie), etc.
Azi in schimb reapare discutia despre politica de vanzare Apple in Europa a telefonului minune, la cel mai inalt nivel: Parlamentul European. Sursa acestei stiri euractiv.ro
Astfel pe scurt in europa politica Apple va trebui sa fie schimbata deoarece nu se supune legislatiei Europene.
In incheiere tin sa reamintesc ca legislatia din Romania Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 luna 1992) interzice conditionarea vanzarii unui produs de achizitionarea de catre client a unui alt produs sau serviciu.