marți, 17 iunie 2008

Un banc

Un politai opreste o Dacie si il da jos pe sofer:
- Buna ziua! Plutonier major X-ulescu. Va felicit! Sunteti singurul conducator auto pe care l-am gasit purtand centura de siguranta! Ca sa incurajam si noi cumva obiceiul acesta atât de bun totusi, Ministerul de Interne va ofera un premiu de 50 milioane lei. Dar, auziti, ca de la om la om, ce faceti cu banii?
- Pai… cred ca am sa fac si eu scoala de soferi…
Mama soferului:
- Dom’ politai! Nu-l luati in seama, e beat mort, vorbeste prostii!
Tatal soferului, de pe bancheta din spate:
- Bai nenorocitule, ne faci numai probleme, ti-am spus de atatea ori sa nu mai furi masini care bat la ochi!
Fratele soferului, iesind tiptil din portbagaj:
- Bai, care-i treaba, am trecut granita?

luni, 16 iunie 2008

Un banc

Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice : - Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini... - Ce s-a intamplat, mai Van der Saar? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ...

duminică, 15 iunie 2008

19 - 20 iulie ArtMania la Sibiu


Cel mai tare festival de rock metal din tara, se tine la Sibiu.
In perioada 18 si 20 iulie 2008, Sibiul devine capitala rock-ului in Romania.
Cetatea medievala va fi "cotropita" de mari nume ale scenei metalice din lume, dar si de la noi.
Lacrimosa, Gamma Ray, Tiamat , Atrocity, Leaves' Eyes, Negura Bunget, Agua de Annique, Avatar, Sincarnate, NeXuS, Bucium, Frozen Dusk, sunt formatiile ce vor defila pe scena.
Biletele se gasesc in toata reteaua Diverta, pe bilete.ro si pe tiketpoint.ro.
Siteul oficial al evenimentului, aici.


Dupa 19 ani echipa "Iliescu" castiga Primaria Bucuresti


Gata cu votul, Oprescu pe locul unu, Blaga pe locul doi.
Nu credeam , dar miscarea PSD a reusit.
Miscarea de imagine creeata in jurul doctorului Oprescu a avut efectul scontat. PSD-ul in Bucuresti este un partid mort si niciodtata nu a avut succes la primarie si se stia foarte bine, ca oricine ar fi fost candidatul scos la bataie, rezultatul ar fi fost acelasi.
Domnul Oprescu a mai candidat la primaria Bucuresti dar a pierdut, atunci era candidatul PSD.
Astazi independentu' a primit cheile Bucurestiului, fara un program, fara o sustinere clara politica, cu un consiliu general majoritar PD-L, dar cu declaratia acestuia ca va continua ceea ce a fost bun pana acum dar evitand haosul... bucurestenii si-au luat teapa. Mai exact si-au tras teapa... din pacate e cam tarziu sa mai faca ceva, acum vom suporta , toti, patru ani!