marți, 4 martie 2008

Campania pentru primarii a inceput!



Azi o sa va vorbesc despre sectorul 4.
Un sector maricel in sudul Bucurestiului cu foarte mult potential.
Potential o avea, dar administratie nu sau, mai exact, ce are acum sub denumirea de administratie este atat de proasta, incat rar vezi.

Pana acum 1 an, nu vedeai picior de drumar sau muncitor de la ADP pe strazi. Ici-colo cate o lucrare inceputa si care trena luni de zile, un asa-zis pasaj pietonal la City Mall, dar care, in afara de a incurca circulatia, nu pare sa fi facut altceva.
Dar de la inceputul anului, edilii sectorului au devenit foarte interesati de soarta sectorului.
Am primit pana si o brosura … mai exact carticica, in care erau expuse planurile de reamenajare si sistematizare a sectorului. Pentru cei interesati, pe ultima coperta scria ca publicarea nu se facuse din bani publici.

Si printre multele lucrari finalizate sau in curs se afla si Str. Secuilor , strada pe care am placerea sa locuiesc.
La aceasta, era notata ca fusese reabilitata partial in toamna anului 2007. Corect pana aici, ce nu scria in foile acelea era ca strada, dupa ce s-au terminat lucrarile, la doua saptamani, incepuse deja sa crape.
Acum, dupa o iarna cu precipitatii, evident, ca strada arata ca dupa razboi, parand ca pe acolo nu a trecut niciodata cineva sa toarne asfalt.
Dar acum ce sa faci, arhitectii sectorului vot totusi sa isi lase amprenta, asa ca au dat-o dracu de strada si le-a picat pe doua spatii din jurul blocurilor: unul cu pomi si unul mai golas , dar pe care erau plantati cativa lastari. Si le-au aranjat de le-au facut gramada: au facut alei! Cel cu pomi avea deja, dar acum mai mare doua in plus, ingenios, nu? Iar pe cel de al doilea , in loc sa fie plantata iarba sau flori sau sa mai faca 10 locuri de parcare, ca doar mai era nevoie………….. acum este acoperit aproape in totalitate cu “piscoturi”… m-am crucit.
Pomi aici nu sunt asa ca si daca pun banci este inutil, vara nu o sa stai acolo doar doar te loveste insolatia, cat despre gustul artistic chiar nu este de vorbit.
In tot acest timp, unul din zonele care chiar arata a parculet are un tobogan si 4 banci rupte plus doar doua alei lungi si pline de pamant.

Asadar, acum avem o strada plina de gropi, cu pamant si praf de la lucrarile de amenajare, dar cu trei alei nou-noute, gata sa asigure succesul pentru o noua candidatura a Domnului Inimaroiu!

Niciun comentariu: